Werk met mij

Let’s work together!

Ik heb drie pakketten samengesteld waarin ik jouw technische sidekick ben en je help met allerlei soorten technische shizzle 😉

Deze pakketten hebben een vast aantal uren per maand. Blijk jij na het starten toch een andere behoefte te hebben in het aantal uren per maand? Op- of afschalen is ieder kwartaal mogelijk. En heb jij behoefte aan een ander aantal uren per maand? Laat het mij weten, dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

Welke optie past bij jou?

Wil jij ondersteuning voor een vast aantal uren per week/maand? Dan is een pakket voor jou de beste optie! Zo weet jij zeker dat deze uren elke week voor jou beschikbaar zijn.

Blijk jij na het starten toch een andere behoefte te hebben in het aantal uren per maand? Op- of afschalen is ieder kwartaal mogelijk. En heb jij behoefte aan een ander aantal uren per maand? Laat het mij weten, dan bespreken wij de mogelijkheden.

De werkzaamheden zijn altijd in overleg. Wil jij het samenwerken eerst ervaren? Maak dan een afspraak met mij via de knop hieronder dan bespreken wij de mogelijkheden.

Go | 10 uur per maand | €750

Het Starter Pakket houdt in:

2,5 uur per week

Voor verschillende werkzaamheden

Perfect voor de “lichtere” ondersteuning

Pro | 20 uur per maand | €1450

Het Pro Pakket houdt in:

5 uur per week

Voor verschillende werkzaamheden

Ideaal om die klussen waar jij geen verstand van hebt of geen zin in hebt uit te besteden.

Expert | 30 uur per maand | €2100

Het Expert Pakket houdt in:

7,5 uur per week

Voor verschillende werkzaamheden

Met dit pakket kan er bijna een volledige werkdag voor jou uit handen worden genomen.