Website

Een nieuwe website of een upgrade?

Bij jouw bedrijf hoort een website die helemaal bij jou past en waar je ook echt trots op bent. Jij kunt dit natuurlijk helemaal zelf regelen maar dit is vaak toch wel een uitdaging en kost het veel tijd om dit zelf uit te zoeken. Tijd die jij graag aan jouw bedrijf of vrije tijd besteed. En dan daarnaast nog de vragen: Welk systeem heb jij nodig? Welke extra funties wil jij gebruiken? Hoe zorg je ervoor dat dit allemaal met elkaar gekoppeld is? Ik help & adviseer je hier graag bij!

Heb jij al een website maar ben je toe aan een upgrade? Ook hiervoor zit je bij mij goed! Samen kijken wij naar jouw wensen en bespreken wij wat mogelijk is zodat jij weer helemaal tevreden bent.

Website

Pakket 1

999,-

Het bouwen/ombouwen van jouw website in/naar WordPress

Volledig passend bij jouw huisstijl & zoals jij het wilt

Inclusief het thema DIVI

Installeren & instellen basic plug-ins (incl. beveiligingsplug-in)

Integreren Social Media

Integreren Calendly

Maximaal 6 pagina’s

Licenties/premium plug-ins 1e jaar inbegrepen

Website

Pakket 2

1299,-

Het bouwen/ombouwen van jouw website in/naar WordPress

Volledig passend bij jouw huisstijl & zoals jij het wilt

Inclusief het thema DIVI

Installeren & instellen basic plug-ins (incl. beveiligingsplug-in)

Integreren Social Media

Integreren Calendly

Maximaal 10 pagina’s

Licenties/premium plug-ins 1e jaar inbegrepen

Genoemde pakketten zijn exclusief hosting, domein, onderhoud, logo, teksten en afbeeldingen.

Hosting neem ik graag voor jou uit handen. Ik adviseer je hier tijdens onze call over.

Wil jij extra functionaliteiten of past jouw website niet binnen een van de genoemde pakketten? Neem even contact met mij op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Mijn werkwijze

We plannen een online afspraak (via MS Teams of Zoom) om jouw wensen te bespreken. Passen jouw wensen bij 1 van de pakketten dan kiezen we daarvoor anders maak ik een offerte op maat. Zodra jij deze (digitaal) hebt ondertekend kunnen we aan de slag.

Ik stuur jou een vragenlijst om te checken of ik alle gegevens heb om jouw website te bouwen. Vervolgens lever jij binnen de afgesproken tijd alles aan wat ik van jou nodig heb.

Ik maak een opzet en dan plannen wij weer een online afspraak. Tijdens deze afspraak kun jij kijken wat je ervan vindt & kunnen we meteen aanpassingen doen zodat het helemaal bij jou past.

Is de opzet akkoord? Dan bouw ik de rest van jouw website. Vervolgens zijn er twee correctierondes waarin we echt de puntjes op de i gaan zetten.

Wil jij na deze correctierondes nog aanpassingen doen dan betaal je het uurtarief a € 65,00 (excl. btw).

En dan, je website is opgeleverd! Jij bent helemaal tevreden maar je bent nog niet klaar. Vanaf nu ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van je website. Denk je nu, nou ik weet niet zeker of ik dit zelf kan/wil. No worries, ik laat je natuurlijk niet vallen! Na oplevering bespreken we de mogelijkheden voor onderhoud & support.

Kelly heeft voor mij mijn website omgebouwd van websitebuilder naar WordPress. Een WordPress omgeving werkt beter en heeft meer mogelijkheden. Ze gaf daarbij als tip dat een andere hostingpartij, waar zij mee werkt, veel voordeliger is op jaarbasis. Dus besloten we zowel mijn website als hosting over te zetten. Ze heeft dit goed en snel opgepakt voor mij. Ze had weinig instructie nodig en kwam zelf met verbeteringen voor mijn website. Tussendoor vragen stellen en/of aanvullingen pakte ze ook snel op. Mijn samenwerking met Kelly verloopt soepel en vlot. Ik zou haar dan ook zeker aanraden voor een samenwerking. Ze is flexibel, snel, communicatief goed en een prettig persoon om mee samen te werken.

Bekijk het resultaat hier:
www.priscillahuisman.nl

Priscilla Huisman

Priscilla Huisman Virtual Support

Wil je weten wat andere ondernemers over mij zeggen?