Webshop

Born to sell!

Jij hebt al website en nu wil jij ook graag jouw producten en/of diensten gaan aanbieden in een webshop. Helemaal leuk! Ik help jou graag dit op te zetten en in te richten zodat er zoveel mogelijk geautomatiseerd gebeurd. Want tijd besteed jij liever aan leuke dingen 😉

Heb jij nog geen website? Ook dat kan! We kijken samen wat jouw wensen zijn, ik adviseer jou hierin & maak een offerte op basis van jouw wensen.

Exclusief hosting, domein, onderhoud, logo, teksten en afbeeldingen.

Wil jij extra functionaliteiten? Neem even contact met mij op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Webshop

350,-

Opzetten en inrichten van jouw webshop met Woocommerce

Jouw webshop wordt gekoppeld aan een al bestaande website of geplaatst op een subdomein (WordPress CMS)

Aanmaken van 5 producten.

Video met uitleg voor het aanmaken van producten

Koppeling betaalsysteem (bijv. Mollie)

Testen aankoop proces/klantbeleving

Mijn werkwijze

We plannen een online afspraak (via MS Teams of Zoom) om jouw wensen te bespreken. Passen jouw wensen bij het pakket dan kiezen we daarvoor anders maak ik een offerte op maat. Zodra jij deze (digitaal) hebt ondertekend kunnen we aan de slag.

Ik stuur jou een vragenlijst om te checken of ik alle gegevens heb om jouw webshop te bouwen. Vervolgens lever jij binnen de afgesproken tijd alles aan wat ik van jou nodig heb.

Ik maak een opzet van de standaard pagina’s (shop-, winkelmand- & afrekenpagina) en van 1 product en dan plannen wij weer een online afspraak. Tijdens deze afspraak kun jij kijken wat je ervan vindt & kunnen we meteen aanpassingen doen zodat het helemaal bij jou past.

Is de opzet akkoord? Dan bouw ik jouw webshop af. Vervolgens zijn er twee correctierondes waarin we echt de puntjes op de i gaan zetten.

Wil jij na deze correctierondes nog aanpassingen doen dan betaal je het uurtarief a € 60,00 (excl. btw).

En dan, je webshop is opgeleverd! Jij bent helemaal tevreden maar je bent nog niet klaar. Vanaf nu ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van je webshop. Denk je nu, nou dat is niks voor mij. No worries, ik neem dit graag voor jou uit handen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid, kijk hier.

Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed om met Kelly te gaan samenwerken, want ze is ondernemend en heeft een goeie mindset en attitude. Een echte aanpakker. Op basis van haar advies heb ik mijn website & webshop laten ombouwen en dat heeft ze fantastisch gedaan, want die loopt nu als een trein. Snel schakelen, heldere communicatie en ook nog een leuke persoonlijkheid en plezierig in de omgang 🙂 Dat is een goede combi voor een lange samenwerking!

Bekijk hier het resultaat:
www.hummmingbird.amsterdam

Agavni Jessaijan

Hummingbird & Heartcore-Lab

Wil je weten wat andere ondernemers over mij zeggen?