Reviews

Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed om met Kelly te gaan samenwerken, want ze is ondernemend en heeft een goeie mindset en attitude. Een echte aanpakker. Op basis van haar advies heb ik mijn website laten ombouwen en dat heeft ze fantastisch gedaan, want die loopt nu als een trein. Snel schakelen, heldere communicatie en ook nog een leuke persoonlijkheid en plezierig in de omgang 🙂 Dat is een goede combi voor een lange samenwerking!

Bekijk hier het resultaat: www.hummmingbird.amsterdam

Agavni Jessaijan

Hummingbird Amsterdam & Heartcore-Lab

Kelly heeft voor mij mijn website omgebouwd van websitebuilder naar WordPress. Een WordPress omgeving werkt beter en heeft meer mogelijkheden. Ze gaf daarbij als tip dat een andere hostingpartij, waar zij mee werkt, veel voordeliger is op jaarbasis. Dus besloten we zowel mijn website als hosting over te zetten. Ze heeft dit goed en snel opgepakt voor mij. Ze had weinig instructie nodig en kwam zelf met verbeteringen voor mijn website. Tussendoor vragen stellen en/of aanvullingen pakte ze ook snel op. Mijn samenwerking met Kelly verloopt soepel en vlot. Ik zou haar dan ook zeker aanraden voor een samenwerking. Ze is flexibel, snel, communicatief goed en een prettig persoon om mee samen te werken.

Bekijk het resultaat hier: www.priscillahuisman.nl

Priscilla Huisman

Priscilla Huisman Virtual Support

We zochten iemand voor het overzetten van onze academie naar een subdomein. We hebben meerdere negatieve ervaringen gehad met samenwerkingen en daarom gingen we heel voorzichtig de samenwerking in. Na het eerste gesprek waren we meteen al overtuigd, mede door haar meedenkend vermogen. Ze toonde initiatief, deed het voorwerk en tijdens de dagen waarop de academie daadwerkelijk overgezet werd was ze heel de dag aanwezig voor vragen, was ze er om zaken direct bij te werken en om eventueel nog extra werk op te pakken. Ze testte alles grondig en uiteindelijk stond het volledige proces als een huis! Het contact verliep echt super en uiteindelijk heeft ze meer en beter werk geleverd dan we hadden durven dromen. Al met al dus echt 100% een aanrader!

Bibi & Tomas

Monkeyfit

Ik dacht het varkentje wel even zelf te wassen, maar helaas had ik te weinig kennis om het gewenste doel te bereiken. Daarom vroeg ik Kelly om hulp. Kelly is toegankelijk, behulpzaam en geduldig. Ze is niet voor één gat te vangen en blijft door zoeken en proberen tot de gewenste resultaten behaald zijn en het werkt zoals we voor ogen hebben. Toen ik na het afronden toch nog iets tegenkwam, dook ze er direct weer in om mee te denken in de oplossingen.

Chantal Hendriks - van der Hoeven

VAmasté

Social Media

Kelly's Virtual Assistance

Privacyverklaring

Disclaimer

info@kellysva.nl

KVK 82036888

BTW NL003632123B63