Over mij

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Kelly Blom en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met jou.

Naast mijn fulltime baan als internet speurder bij de Nederlandse Politie besloot ik dat ik toe was aan wat anders. Iets voor mijzelf. Vanaf kleins af aan zei ik dat ik ondernemer wilde zijn, maar ja wat wil ik dan doen?

Op mijn werkplek was ik de ‘wandelende helpdesk’. Problemen met een telefoon, een computer of iets waarbij techniek komt kijken? Dan wisten ze mij meteen te vinden.

Het werd mij duidelijk wat mijn missie is: zoveel mogelijk (online) ondernemers helpen bij online techniek.

Van de beginner die het graag zoveel mogelijk zelf wil doen tot aan de ondernemer die het liefst alles uitbesteed. I’m your woman!

Inmiddels werk ik niet meer bij de Politie en mag ik al diverse ondernemers helpen met hun websites & online leeromgevingen (en natuurlijk alles wat daarbij komt kijken πŸ˜‰)

Ik help jou ook graag om jouw website naar de next level te brengen, zodat jouw ideale klant jou weet te vinden & ook blijft hangen!

Van Politie naar Websites

Maar Kelly, hoe kom je er dan bij om van vanuit de Politie over te stappen op de techniek. Dat is toch iets heel anders??

Ja daar heb je zeker een punt maar in het stukje hierboven benoem ik het ook al even. De laatste jaren bij de Politie heb ik mij bezig mogen houden met onderzoek op het internet πŸ•΅οΈβ€β™€οΈπŸ‘©πŸΌβ€πŸ’».

Dit hield bijvoorbeeld in het speuren naar personen die voorkwamen in grootschalige onderzoeken, onverklaarbaar vermogen van verdachten, vermiste personen, achterhalen waar specifieke foto’s waren genomen en zo kan ik nog wel even doorgaan :).

Daarnaast was ik voor mijn collega’s de ‘wandelende helpdesk’ voor alles rondom techniek.

Die 2 dingen heb ik nu voor mijzelf gecombineerd in het bouwen van website & online leeromgevingen.

Wie zegt dat je niet je geld kunt verdienen met dat wat je echt fantastisch vind om te doen?

Wat je over mij moet weten

– Houdt van lachen (er gaat echt geen dag voorbij zonder) & maakt anderen ook graag aan het lachen.

– Heeft een mega rechtvaardigheidsgevoel (zou je niet verwachten met zo’n verleden hΓ© 🀣).

– Bloedfanatiek tijdens spelletjes!

– Kan redelijk snel afgeleid raken, iets met geluiden… Daarentegen kan ik mij het beste focussen met een koptelefoon op & een lekker muziek aan.

– Grote smoel, klein hartje.

Leuke weetjes πŸ˜‰

Waar hou ik (nog meer) van:

Koffie β˜•
Sushi 🍣 & Biefstuk πŸ₯©
Arcade/Gamehal πŸ•ΉοΈ
Karten 🏎️
Wandelen πŸšΆβ€β™€οΈπŸŒ³
Muziek 🎡
True Crime πŸ•΅οΈβ€β™€οΈ
Podcasts 🎧
Series πŸ“Ί
Boeken πŸ“š
Dansen πŸ’ƒ
Dieren 🐢🐱🐹🐟
Vakantie πŸ–οΈ
Mijn werk πŸ‘©πŸΌβ€πŸ’»
Mijn liefste man πŸ™‹β€β™‚οΈ

En zoals je op de foto kunt zien hou ik ook van het zonnetje β˜€οΈ

En nu?

Mijn missie: zoveel mogelijk (online) ondernemers helpen bij online techniek. Ik zou graag met jou willen sparren over de mogelijkheden voor jouw website en/of online leeromgeving. Lijkt jou dit ook wat?

Stuur mij een berichtje via mijn contactformulier/via de whatsappbutton hieronder of maak meteen een afspraak met mij via onderstaande knop. Het lijkt mij supertof om samen te kijken naar de mogelijkheden en jou & jouw business beter te leren kennen!