Online leeromgeving

“Teaching form a distance, still making a difference”

Jij hebt een training of cursus ontwikkeld. Of je bent hier mee bezig maar je hebt eigenlijk nog geen idee hoe je die online gaat aanbieden.
Geen probleem! Daar kom ik om de hoek kijken 😉 Ik help jou met het maken van de juiste keuze qua software en neem daarna het bouwen van jouw online leeromgeving voor mijn rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is de inhoud (teksten, afbeeldingen, video’s en/of werkboeken enz.) te verzorgen. Samen zorgen wij ervoor dat jij de academie hebt van jouw dromen.

Online leeromgeving

Met MailBlue

Huh, MailBlue? Dat is toch een e-mail marketing systeem? Dat klopt maar dit is een mooie laagdremelige manier om jouw training aan te bieden. Hoe werkt dit:

Het aanmaken van een automatisering voor de training. (Heb jij nog geen MailBlue of ActiveCampaign? Geen probleem, dan regelen we dat eerst)

In deze automatisering wordt een mail per les aangemaakt met de inhoud en eventueel een link naar een video en/of werkboek.

Het koppelen van MailBlue met verschillende systemen (o.a. jouw website/webshop) zodat het aankoopproces wordt geautomatiseerd.

Online leeromgeving

Met Learndash

Het bouwen van jouw online leeromgeving met Learndash (eventueel i.c.m. WP Fusion)

Inclusief licentie Learndash en/of WP Fusion

Inclusief het thema DIVI

Het aanmaken & vullen van verschillende pagina’s.

Het toevoegen van een quiz en/of certificaat

Het koppelen met verschillende systemen (o.a. jouw website, webshop en/of e-mail marketingsysteem)

Jouw online leeromgeving kan gekoppeld worden aan een al bestaande website (voorkeur voor een subdomein) maar kan ook gemaakt worden op een nieuw domein.

Licenties 1e jaar inbegrepen

Online leeromgeving

Met WP Fusion

Het bouwen van jouw online leeromgeving met DIVI & WP Fusion.

Inclusief licentie Learndash en/of WP Fusion

Inclusief het thema DIVI

Het aanmaken & vullen van verschillende pagina’s.

Het koppelen met verschillende systemen (o.a. jouw website, webshop en/of e-mail marketingsysteem)

Jouw online leeromgeving kan gekoppeld worden aan een al bestaande website (voorkeur voor een subdomein) maar kan ook gemaakt worden op een nieuw domein.

Licenties 1e jaar inbegrepen

Genoemde online leeromgevingen zijn exclusief hosting, domein, onderhoud, logo, teksten, afbeeldingen, video’s en werkboeken.

Hosting mag & kan jij zelf regelen maar ik kan dit ook voor jou uit handen nemen. Ik adviseer je hier graag over.

Wil jij extra functionaliteiten of wil jij graag werken met een ander systeem (bijv. Huddle)? Neem contact met mij op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wat kost een online leeromgeving?

Voor een online leeromgeving is geen exacte prijs te noemen. Jouw online leeromgeving wordt op maat voor jou gebouwd. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen & wat de inhoud is. Gaat het om 1 training of meerdere trainingen? Hoeveel modules/lessen heeft de training? Wil je extra functionaliteiten gebruiken? Zoals je leest, de prijs is van meerdere zaken afhankelijk.

Wat zijn de mogelijkheden van Learndash?

Het eenvoudig & gebruiksvriendelijk aanbieden van jouw training.

Trainingen onderverdelen in modules en lessen.

Toevoegen van quizzen.

Punten, certificaten en badges uitdelen.

Groepen maken & eventueel een groepsleider toewijzen.

Inzicht in de voortgang van je deelnemers

Mobielvriendelijk

Wat doet WP Fusion?

WP Fusion zorgt voor de verbinding tussen verschillende systemen (Woocommerce, Learndash, Mailblue enz.). Van de verkoop van jouw product in je webshop tot aan de toegang tot jouw online training (inclusief het vrijgeven van de modules/lessen in combinatie met MailBlue).

Wil jij jouw proces van aanschaf tot aan de toegang tot jouw training automatiseren? Zodat jij hier geen omkijken naar hebt en dus jouw tijd kunt besteden zoals jij het wil? Dan kun je niet zonder WP Fusion! 

Mijn werkwijze

We plannen een online afspraak (via MS Teams of Zoom) om jouw wensen te bespreken & welke optie daarvoor het meest geschikt is. Dan maak ik een offerte op maat en zodra jij deze (digitaal) hebt ondertekend kunnen we aan de slag.

Ik stuur jou een vragenlijst om te checken of ik alle gegevens heb om jouw online leeromgeving te bouwen. Vervolgens lever jij binnen de afgesproken tijd alles aan wat ik van jou nodig heb.

Ik maak een opzet en dan plannen wij weer een online afspraak. Tijdens deze afspraak kun jij kijken wat je ervan vindt & kunnen we meteen aanpassingen doen zodat het helemaal bij jou past.

Is de opzet akkoord? Dan bouw ik jouw volledige online leeromgeving en volgen er twee correctierondes waarin we echt de puntjes op de i gaan zetten.

Wil jij na deze correctierondes nog aanpassingen doen dan betaal je het uurtarief a € 60,00 (excl. btw).

En dan, je online leeromgeving is opgeleverd! Jij bent helemaal tevreden maar je bent nog niet klaar. Vanaf nu ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van je online leeromgeving. Denk je nu, nou dat is niks voor mij. No worries, ik neem dit graag voor jou uit handen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid, kijk hier.

We zochten iemand voor het overzetten van onze academie naar een subdomein. We hebben meerdere negatieve ervaringen gehad met samenwerkingen en daarom gingen we heel voorzichtig de samenwerking in. Na het eerste gesprek waren we meteen al overtuigd, mede door haar meedenkend vermogen. Ze toonde initiatief, deed het voorwerk en tijdens de dagen waarop de academie daadwerkelijk overgezet werd was ze heel de dag aanwezig voor vragen, was ze er om zaken direct bij te werken en om eventueel nog extra werk op te pakken. Ze testte alles grondig en uiteindelijk stond het volledige proces als een huis! Het contact verliep echt super en uiteindelijk heeft ze meer en beter werk geleverd dan we hadden durven dromen. Al met al dus echt 100% een aanrader!

Bibi & Tomas

Monkeyfit

Wil je weten wat andere ondernemers over mij zeggen?