Onderhoud & Support

WARNING!

Onderhoud. Zo belangrijk maar het wordt vaak vergeten of er wordt te makkelijk over gedacht! Want als jouw website, webshop en/of online leeromgeving niet up tot date is kunnen er fouten ontstaan en bestaat de kans dat hackers zich toegang kunnen verschaffen tot jouw omgeving met alle gevolgen van dien.

Onderhoud kun jij zelf doen, maar dan is het wel belangrijk dat je het ook echt doet. Daarnaast kunnen er zich problemen voordoen tijdens onderhoud. Dit kan voor jou net een stap te ver zijn of jij wil hier helemaal niet mee bezig zijn. Ik doe het graag voor je!

Komen er tijdens het onderhoud problemen naar voren die niet direct opgelost kunnen worden? Dan wordt er eerst een back-up teruggezet en gecontroleerd of jouw website dan weer naar behoren werkt. In dit geval worden de updates uitgesteld tot wanneer er een nieuwere versie is. Helpt deze optie niet en moet er onderzocht worden wat het probleem veroorzaakt. Voor het oplossen van het probleem wordt gefactureerd op basis van het uurtarief a € 60,-. Hierover is voorafgaand contact & gebeurd in overleg.

Alle prijzen zijn excl. btw
Hieronder alle prijzen per betalingswijze.

Per jaar – 300 euro
Per half jaar – 175 euro
Per kwartaal – 100 euro
Per maand – 35 euro

Onderhoud

25,- per maand

(bij betaling per jaar)

Dagelijkse back-up

Dagelijks updaten van WordPress, thema & plug-ins (alleen als dit veilig kan)

Opschonen database

Wekelijkse beveiligingscheck

Wekelijkse preformancecheck

Support

Jouw website, webshop, e-mail marketing en/of online leeromgeving is natuurlijk nooit af. Er zijn altijd wel weer dingen die jij wil toevoegen, aanpassen of verwijderen. Dit zelf doen is soms net een stap te ver, je zou hier graag hulp bij willen. Daar heb ik 2 kleine pakketten voor gemaakt.

Deze pakketten zijn alleen beschikbaar wanneer jij jouw website, webshop, e-mail marketing en/of online leeromgeving door mij hebt laten bouwen, ombouwen of inrichten. Wil je andere support kijk dan eens bij: werk met mij

Support

Tiny

115,- per maand

0,5 uur support per week met een max. van 2 uur per maand (in overleg ook 1 uur per 2 weken mogelijk)

Kan op verschillende manieren ingezet worden. Bijv. een video opnemen met uitleg, meekijken bij een aanpassingen ter controle, kleine werkzaamheden uitbesteden.

Support

Small

225,- per maand

1 uur support per week met een max. van 4 uur per maand (in overleg ook 2 uur per 2 weken mogelijk)

Kan op verschillende manieren ingezet worden. Bijv. een video opnemen met uitleg, meekijken bij een aanpassingen ter controle, kleine werkzaamheden uitbesteden.

Voor mijn onderneming had ik een pakkende website en webshop nodig. Ik kreeg een tip om Kelly’s VA te vragen om dit voor mij op te zetten. En wat ben ik waanzinnig blij dat ik dit gedaan heb.

Kelly heeft mij van begin tot eind waanzinnig goed geholpen. Er staat nu een website waar je u tegen zegt. Het vertegenwoordigd echt zoals ik het bedoel. Ze voelde heel goed aan wat mijn wensen en verwachtingen waren en handelde heel snel als er iets aangepast moest worden. Binnen een hele korte periode was de basis klaar, juist omdat ze zo goed luisterde naar hoe ik het graag wilde hebben.

Ook begeleid ze mij nu nog steeds met onderhoud en alle andere her en der vragen die ik zelf niet kan oppakken of wil oppakken. Dit omdat zij veel sneller werkt en ik mijn tijd dan in het bedrijf kan blijven steken.  Ze maakt ook hele duidelijke uitleg filmpjes voor mij als ik wel bepaalde zaken zelf moet uitvoeren en niet weet hoe ik dit doe. Echt een topper!

Ik zal dan ook iedereen adviseren om Kelly te vragen als je hier hulp bij nodig hebt. Is het de opstart van je site, webshop of andere technische zaken. Kelly werkt hard, is eerlijk en voert echt heel deskundig de dingen uit die nodig zijn. Ze is het meer dan waard.

Bekijk hier het resultaat:
www.lotinjouwhanden.nl

Lotte Brunia

Lot

Wil je weten wat andere ondernemers over mij zeggen?