Wat anderen vinden van de technische skills van Kelly

Voor mijn onderneming had ik een pakkende website en webshop nodig. Ik kreeg een tip om Kelly’s VA te vragen om dit voor mij op te zetten. En wat ben ik waanzinnig blij dat ik dit gedaan heb.

Kelly heeft mij van begin tot eind waanzinnig goed geholpen. Er staat nu een website waar je u tegen zegt. Het vertegenwoordigd echt zoals ik het bedoel. Ze voelde heel goed aan wat mijn wensen en verwachtingen waren en handelde heel snel als er iets aangepast moest worden. Binnen een hele korte periode was de basis klaar, juist omdat ze zo goed luisterde naar hoe ik het graag wilde hebben.

Ook begeleid ze mij nu nog steeds met onderhoud en alle andere her en der vragen die ik zelf niet kan oppakken of wil oppakken. Dit omdat zij veel sneller werkt en ik mijn tijd dan in het bedrijf kan blijven steken.  Ze maakt ook hele duidelijke uitleg filmpjes voor mij als ik wel bepaalde zaken zelf moet uitvoeren en niet weet hoe ik dit doe. Echt een topper!

Ik zal dan ook iedereen adviseren om Kelly te vragen als je hier hulp bij nodig hebt. Is het de opstart van je site, webshop of andere technische zaken. Kelly werkt hard, is eerlijk en voert echt heel deskundig de dingen uit die nodig zijn. Ze is het meer dan waard.

Bekijk hier het resultaat:
www.lotinjouwhanden.nl

Lotte Brunia

Lot

We zochten iemand voor het overzetten van onze academie naar een subdomein. We hebben meerdere negatieve ervaringen gehad met samenwerkingen en daarom gingen we heel voorzichtig de samenwerking in. Na het eerste gesprek waren we meteen al overtuigd, mede door haar meedenkend vermogen. Ze toonde initiatief, deed het voorwerk en tijdens de dagen waarop de academie daadwerkelijk overgezet werd was ze heel de dag aanwezig voor vragen, was ze er om zaken direct bij te werken en om eventueel nog extra werk op te pakken. Ze testte alles grondig en uiteindelijk stond het volledige proces als een huis! Het contact verliep echt super en uiteindelijk heeft ze meer en beter werk geleverd dan we hadden durven dromen. Al met al dus echt 100% een aanrader!

Bibi & Tomas

Monkeyfit

Ik dacht het varkentje wel even zelf te wassen, maar helaas had ik te weinig kennis om het gewenste doel te bereiken. Daarom vroeg ik Kelly om hulp. Kelly is toegankelijk, behulpzaam en geduldig. Ze is niet voor één gat te vangen en blijft door zoeken en proberen tot de gewenste resultaten behaald zijn en het werkt zoals we voor ogen hebben. Toen ik na het afronden toch nog iets tegenkwam, dook ze er direct weer in om mee te denken in de oplossingen.

Chantal Hendriks - van der Hoeven

VAmasté

Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed om met Kelly te gaan samenwerken, want ze is ondernemend en heeft een goeie mindset en attitude. Een echte aanpakker. Op basis van haar advies heb ik mijn website & webshop laten ombouwen en dat heeft ze fantastisch gedaan, want die loopt nu als een trein. Snel schakelen, heldere communicatie en ook nog een leuke persoonlijkheid en plezierig in de omgang 🙂 Dat is een goede combi voor een lange samenwerking!

Bekijk hier het resultaat:
www.hummingbird.amsterdam

Agavni Jessaijan

Hummingbird & Heartcore-Lab

Kelly heeft voor mij mijn website omgebouwd van websitebuilder naar WordPress. Een WordPress omgeving werkt beter en heeft meer mogelijkheden. Ze gaf daarbij als tip dat een andere hostingpartij, waar zij mee werkt, veel voordeliger is op jaarbasis. Dus besloten we zowel mijn website als hosting over te zetten. Ze heeft dit goed en snel opgepakt voor mij. Ze had weinig instructie nodig en kwam zelf met verbeteringen voor mijn website. Tussendoor vragen stellen en/of aanvullingen pakte ze ook snel op. Mijn samenwerking met Kelly verloopt soepel en vlot. Ik zou haar dan ook zeker aanraden voor een samenwerking. Ze is flexibel, snel, communicatief goed en een prettig persoon om mee samen te werken.

Bekijk het resultaat hier:
www.priscillahuisman.nl

Priscilla Huisman

Priscilla Huisman Virtual Support

Na onze kennismaking heb ik besloten om mijn website zelf te gaan bouwen. Kelly heeft alles voor mij klaar gezet waarna ik me volledig uit kon leven. Wanneer ik vast liep was ik maar 1 appje/mailtje verwijderd van een snelle, duidelijke reactie met super fijne (en geduldige) uitleg. Na mijn GO heeft Kelly er voor gezorgd dat alles draait en juist is ingesteld.

Kelly denkt graag met je mee en geeft fijne en heldere tips en uitleg, ik zou haar zeker aanbevelen! Het is heel fijn om op iemand terug te kunnen vallen, ook als je zo eigenwijs bent als ik.

Dank je wel Kelly!

Jaimy Schenk

Touch, Interieur Styling Advies