E-mail marketing

Know, like, trust

Jij hebt je gratis weggever/downloader gemaakt en die wil jij delen op je website en social media zodat jij nieuwe klanten kunt aantrekken.
Maar hoe doe je dat nou? En het liefst wil je dit automatiseren, want ja tijd is…

Het begint allemaal met de aanvraag van je weggever/downloader door jouw potentiele klanten. Ja potentiele klanten, want het betekend niet dat zij meteen van jou kopen. Hier gaat vaak een heel proces aan vooraf voor dat het zover is. Jouw klant wil jou eerst leren kennen. Zij willen weten of jij dezelfde taal spreekt en of jij dezelfde dingen belangrijk vindt. En dit is waar e-mail marketing jou bij gaat helpen.

YES, jouw weggever/downloader wordt aangevraagd! Het begin is er! Gemiddeld heeft een potentiele klant 7 contactmomenten nodig om tot een aankoop over te gaan. Deze momenten kunnen plaatsvinden in jouw funnel. Hoe verder je komt des te meer mensen er afvallen. De belangrijkste blijven tot het eind.

Dit zijn jouw klanten!

In 7 stappen naar jouw ideale klant

Stuur een bedankje met daarin de link naar de download.
Creeer interactie, vraag wat ze er van vonden en of ze nog iets missen.
              En deel aanvullende waarde.
Stel jezelf voor & vertel jouw verhaal. Wees echt jezelf!
Make them an offer they can’t refuse!
Deel ervaringen van anderen.
Neem de laatste twijfel weg door veelgestelde vragen te beantwoorden.
Herhaal nog 1 keer jouw niet te weigeren aanbod

MailBlue / ActiveCampaign

Basic

479,-

Het inrichten/instellen van jouw e-mail marketingsysteem (MailBlue of ActiveCampaign)

Het inrichten van 1 funnel met +/- 7 stappen (excl. de inhoud)

1 aanvraag/aanmeldformulier aanmaken & plaatsen op jouw website

MailBlue / ActiveCampaign

Extra (offerte op maat) o.a.

Lijsten/tags inrichten en/of opschonen

Automatisering(en) aanmaken en/of (her)inrichten

Aanvraag-/aanmeldformulier(en) aanmaken en plaatsen op jouw website

Het koppelen met verschillende systemen (o.a. webshop/online betaalmogelijkheid, online leeromgeving, Calendly, Webinargeek)

Wil jij extra functionaliteiten of opties die hierboven niet genoemd worden? Neem even contact met mij op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Mijn werkwijze

We plannen een online afspraak (via MS Teams of Zoom) om jouw wensen te bespreken. Vervolgens maak ik een offerte op maat en zodra jij deze (digitaal) hebt ondertekend kunnen we aan de slag.

Ik stuur jou een vragenlijst om te checken of ik alle gegevens heb om jouw e-mail marketing in te richten. Vervolgens lever jij binnen de afgesproken tijd alles aan wat ik van jou nodig heb.

Ik richt jouw e-mail marketing systeem in en/of bouw jouw marketing/sales funnel. Vervolgens zijn er twee correctierondes waarin we echt de puntjes op de i gaan zetten.

Wil jij na deze correctierondes nog aanpassingen doen dan betaal je het uurtarief a € 65,00 (excl. btw).

En dan, je e-mail marketing systeem is opgeleverd! Vanaf nu ben jij verantwoordelijk voor je systeem & de funnels. Denk je nu, nou ik weet niet zeker of ik dit zelf kan/wil. No worries, ik laat je natuurlijk niet vallen! Na oplevering bespreken we de mogelijkheden voor onderhoud & support.

Ik dacht het varkentje wel even zelf te wassen, maar helaas had ik te weinig kennis om het gewenste doel te bereiken. Daarom vroeg ik Kelly om hulp. Kelly is toegankelijk, behulpzaam en geduldig. Ze is niet voor één gat te vangen en blijft door zoeken en proberen tot de gewenste resultaten behaald zijn en het werkt zoals we voor ogen hebben. Toen ik na het afronden toch nog iets tegenkwam, dook ze er direct weer in om mee te denken in de oplossingen.

Chantal Hendriks - van der Hoeven

VAmasté

Wil je weten wat andere ondernemers over mij zeggen?