Let me tell you

a little bit about myself

Wie ben ik?

Ik ben Kelly, 30 jaar, getrouwd en samen met mijn lieve man woonachtig in het mooie Heemskerk.

Naast mijn eigen bedrijf ben ik nog gedeeltelijk werkzaam in loondienst als rechercheur. Een supergave baan die erg veel van je kan vragen en hierdoor kan de balans tussen werk en privé af en toe verstoord raken. Dat is voor mij de reden geweest om eens om mij heen te gaan kijken.

Ik heb altijd al gezegd dat ik graag zou willen ondernemen. De vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt en het werken aan iets waar echt je hart ligt vind ik echt fantastisch.

Ik ben begonnen met een basisopleiding voor Virtual Assistants bij de VA Business Academy van Danielle Leuvering. Daar heb ik echt een goede basis gelegd voor mijn bedrijf. Ook al was het in het begin erg zoeken, uiteindelijk kwam ik erachter dat mijn hart echt een sprongetje maakt als ik met de technische kant van het ondernemen bezig ben. Websites, webshops, online leeromgevingen opzetten, onderhouden en alles smooth laten samenwerken vind ik echt fantastisch!

Regelmatig komen er ook weer nieuwe dingen voorbij waardoor je jezelf blijft uitdagen. En ik stop ook niet tot dat ik gevonden heb waar ik naar op zoek ben, dat komt denk ik toch door mijn achtergrond als rechercheur ;).

Foto werk

Mijn start als Technisch VA

Zoals ik al zei maakt mijn hart echt een sprongetje van de technische kant van het ondernemen, ik moet mijzelf echt af en toe achter de laptop vandaan slepen om een pauze te nemen. Maar aan de andere kant ben ik zo blij dat ik hieraan ben begonnen, ik krijg zoveel energie van mijn bedrijf en dat is voor mij het aller belangrijkste!

Dit alles is ontstaan toen ik Wendy van den Bersselaar online tegen kwam. Zij gaf toen haar 5 daagse en liet zien wat het werk van een technisch VA inhield. Nou volgens mij is er bij mij nog nooit zo snel een kwartje gevallen als toen. Ik voelde meteen aan alles dat dit is wat ik wil doen en besloot meteen dat ik haar opleiding tot technisch VA ging volgen.

Kort na mijn aanmelding kreeg ik dit leuke welkomstpresentje, die je ziet op de foto hiernaast. Dit is voor mij het moment waarop het “echt” begon.

Momenteel ben ik lekker aan het genieten van mijn reis in het ondernemerschap. Ik doe het helemaal op mijn manier en ik merk steeds meer dat ik het niet anders zou willen. Het is mijn droom om uiteindelijk fulltime als VA aan de slag te gaan en ik denk dat dit helemaal goed gaat komen!

Wil jij meer van mij weten? Neem dan even contact op, ik hoor graag van je!

Nu lijkt het mij ook erg leuk om te weten wie jij bent! 🙂 Laat gezellig een berichtje achter via het contactformulier of maak meteen een afspraak met mij. Leuk om jou te leren kennen!

Certificaten √

Social Media

Kelly's Virtual Assistance

Privacyverklaring

Disclaimer

info@kellysva.nl

KVK 82036888

BTW NL003632123B63